Over Holwerda Top Movers
  • 100 jaar erkende kwaliteit
  • Afspraak = afspraak
  • Geen stress en zorgen meer

 

 

Over Holwerda Top Movers

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere (omgeving Bussum, Naarden, Muidenberg, Zeewolde), Amersfoort (omgeving Gooi en Eemland, Nijkerk) en Lelystad (omgeving Dronten, Emmeloord, Urk). Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verhuismogelijkheden. Zo kunnen we elke verhuizing inrichten naar uw wens. En wat uw wens ook is, Holwerda biedt altijd een betrouwbare en betaalbare totaaloplossing. Vragen of meer informatie nodig? Bel onze verhuisexpert Marcel op 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Al 100 jaar zorgeloos verhuizen
Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven en gefocust op één doel: uw verhuizing van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. En daarbij u alle stress uit handen te nemen. Wij zijn een praktische organisatie, die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Vragen of meer informatie nodig? Bel onze verhuisexpert Marcel op 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Milieuverantwoord
Onze lidmaatschap van brancheorganisatie Top Movers maakt het mogelijk duurzaam en verantwoord te ondernemen. Zo maken we gebruik van Euro 6- en (deels) electrische voertuigen. Vragen of meer informatie nodig? Bel ons op 036-531 50 44 of stuur een e-mail

Duurzaamheid en hergebruik
Er is veel aandacht voor onderzoek en innovatie van eigen producten met aandacht voor de economische en milieuvriendelijke aspecten. Onze kunststof verhuisboxen bijvoorbeeld, worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn 100 maal vaker te gebruiken dan de kartonnen dozen. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. Vragen of meer informatie nodig? Bel ons op 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Winnaar PPV Award - Erkende Projectverhuizer
Holwerda Top Movers is winnaar van de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer 2014´. De Award is het resultaat van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verhuizingen. Degene die u voor zijn gegaan waarderen onze verhuisdiensten met een cijfer van gemiddeld 8,6. Wij zijn uiteraard zeer blij met deze prijs. We zien het als een erkenning voor de aandacht die wij binnen Holwerda voortdurend geven aan het verbeteren van onze kwaliteit. Overtuigd van de kwaliteit van Holwerda Top Movers?

Over Holwerda Top Movers

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere (omgeving Bussum, Naarden, Muidenberg, Zeewolde), Amersfoort (omgeving Gooi en Eemland, Nijkerk) en Lelystad (omgeving Dronten, Emmeloord, Urk). Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verhuismogelijkheden. Zo kunnen we elke verhuizing inrichten naar uw wens. En wat uw wens ook is, Holwerda biedt altijd een betrouwbare en betaalbare totaaloplossing. Vragen of meer informatie nodig? Bel onze verhuisexpert Marcel op 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Al 100 jaar zorgeloos verhuizen
Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven en gefocust op één doel: uw verhuizing van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. En daarbij u alle stress uit handen te nemen. Wij zijn een praktische organisatie, die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Vragen of meer informatie nodig? Bel onze verhuisexpert Marcel op 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Milieuverantwoord
Onze lidmaatschap van brancheorganisatie Top Movers maakt het mogelijk duurzaam en verantwoord te ondernemen. Zo maken we gebruik van Euro 6- en (deels) electrische voertuigen. Vragen of meer informatie nodig? Bel ons op 036-531 50 44 of stuur een e-mail

Duurzaamheid en hergebruik
Er is veel aandacht voor onderzoek en innovatie van eigen producten met aandacht voor de economische en milieuvriendelijke aspecten. Onze kunststof verhuisboxen bijvoorbeeld, worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn 100 maal vaker te gebruiken dan de kartonnen dozen. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. Vragen of meer informatie nodig? Bel ons op 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Winnaar PPV Award - Erkende Projectverhuizer
Holwerda Top Movers is winnaar van de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer 2014´. De Award is het resultaat van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verhuizingen. Degene die u voor zijn gegaan waarderen onze verhuisdiensten met een cijfer van gemiddeld 8,6. Wij zijn uiteraard zeer blij met deze prijs. We zien het als een erkenning voor de aandacht die wij binnen Holwerda voortdurend geven aan het verbeteren van onze kwaliteit. Overtuigd van de kwaliteit van Holwerda Top Movers?

Meer weten? Bel onze expert Marcel op 036-531 50 44 of stuur een e-mail