Plan je verhuizing in 4 stappen

Over Holwerda Top Movers
  • 100 jaar erkende kwaliteit en vakmanschap
  • Afspraak = afspraak
  • Rust, comfort en overzicht

 

 

Over Holwerda Top Movers

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere (omgeving Bussum, Naarden, Muidenberg, Zeewolde), Amersfoort (omgeving Gooi en Eemland, Nijkerk) en Lelystad (omgeving Dronten, Emmeloord, Urk). Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verhuismogelijkheden. Zo kunnen we elke verhuizing inrichten naar uw wens. En wat uw wens ook is, Holwerda biedt altijd een betrouwbare en betaalbare totaaloplossing.

Al 100 jaar zorgeloos verhuizen
Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven en gefocust op één doel: uw verhuizing van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. En daarbij u alle stress uit handen te nemen. Wij zijn een praktische organisatie, die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Vragen of meer informatie nodig? 

Milieuverantwoord
Onze lidmaatschap van brancheorganisatie Top Movers maakt het mogelijk duurzaam en verantwoord te ondernemen. Zo maken we gebruik van Euro 6- en (deels) electrische voertuigen

Duurzaamheid en hergebruik
Er is veel aandacht voor onderzoek en innovatie van eigen producten met aandacht voor de economische en milieuvriendelijke aspecten. Onze kunststof verhuisboxen bijvoorbeeld, worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn 100 maal vaker te gebruiken dan de kartonnen dozen. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. 

Winnaar PPV Award - Erkende Projectverhuizer
Holwerda Top Movers is winnaar van de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer 2014´. De Award is het resultaat van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verhuizingen. Degene die u voor zijn gegaan waarderen onze verhuisdiensten met een cijfer van gemiddeld 8,8. Wij zijn uiteraard zeer blij met deze prijs. We zien het als een erkenning voor de aandacht die wij binnen Holwerda voortdurend geven aan het verbeteren van onze kwaliteit. Overtuigd van de kwaliteit van Holwerda Top Movers?

Al 100 jaar zorgeloos verhuizen

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere, Amersfoort en Lelystad. Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven en gefocust op één doel: uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. En alle stress uit handen nemen. Wij zijn een praktische organisatie, die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Hiermee kunnen we voor elk budget een professionele en zorgloze verhuizing aanbieden.

100 jaar bewezen kwaliteit Wat we altijd hebben gedaan doen we nog steeds. We zoeken voortdurend naar nieuwe efficiënte en kwalitatieve oplossingen voor onze klanten. Dat betekent dat we ons vrachtwagenpark en geautomatiseerde planningssysteem voortdurend aanpassen en moderniseren.

Bel: 036-531 50 44 Email.

Afspraak = afspraak Wat we beloven dat doen we. Dat zeggen we niet zomaar. Dat maken we al 100 jaar waar via onze kernwaarden:

  • Klantgerichtheid
  • Prestatiegerichtheid
  • Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Betrokkenheid en saamhorigheid
  • Openheid, respect en vertrouwen
  • Geen kapsones

Benieuwd naar onze aanpak? Bel: 036-531 50 44 E-mail.

Holwerda Top Movers
Wij zijn een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s AlmereAmersfoort en Lelystad. Vragen of meer informatie nodig? Bel: 036-531 50 44 E-mail.

Meer weten? Bel onze verhuisexperts op 036-531 50 44 of stuur een e-mail