Plan je verhuizing in 4 stappen

Compleet Verhuizen
  • Volledige verzorging
  • Erkend en kwalitatief
  • Klaar om te wonen

 

 

Compleet Verhuizen

Bij Holwerda Top Movers kunt u kiezen voor verschillende verhuismogelijkheden. De verhuisservice met echt alles erop en eraan is ‘Compleet Verhuizen’. Wij streven er naar het u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u bij uw volledige verhuizing ook opslag nodig? Kijk dan ook even op onze pagina inboedelopslag.
Compleet verhuizen zonder zorgen

Een verhuizing brengt veel stress met zich mee. Als u kiest voor ‘Compleet Verhuizen’ regelt Holwerda Top Movers de complete verhuizing, ongeacht de omvang. Zo kunnen wij alle werkzaamheden uit handen nemen zoals inpakken, demontage, transport en laden en lossen.

Benieuwd wat dit kost?
Bent u woonachtig in de plaatsen Almere, Amersfoort, Lelystad of omstreken? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een taxatie. Wij zullen dan de meubels en goederen opnemen die verhuist gaan worden, de eventuele uitdagingen op voorhand al bespreken zodat er geen verassingen zijn en uiteraard bespreken wij ook uw wensen. U ontvangt binnen twee werkdagen de offerte voor uw verhuizing.


Bent u niet woonachtig in onze regio, maar wilt u wel graag een taxatie door Top Movers? Kijk dan even op http://www.topmovers.nl/ en zoek een Top Movers collega in uw regio.

Uw verhuizing zelf berekenen.
Zelf uw verhuizing in 4 eenvoudige stappen online berekenen op een moment dat het u uitkomt? Maak gebruik van de speciaal door Holwerda Top Movers ontwikkelde Online Verhuisplanner

Compleet verhuizen zonder zorgen

Wij regelen meer dan alleen het verhuizen zelf. Wij streven er naar het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Verhuisplan op maat
Wij maken een verhuisplan precies zoals u het wilt, wij kunnen complexe verhuizingen organiseren en uw bezittingen tijdelijk of permanent opslaan. Zorgeloos verhuizen. Zo geregeld.

Samen verhuizen
Wilt u toch ook nog wat zelf doen? Bekijk dan onze dienst Samen Verhuizen, of de andere mogelijkheden om te verhuizen met Holwerda Top Bel: 036-531 5044 of stuur een E-mail.

Meer weten over Compleet Verhuizen? Bel onze verhuisexperts op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 op 036-531 50 44 (optie 1) of stuur een e-mail